Hihetetlen csel után jött a zseniális gól a Bundesligában - videó

Horizontal
Leverkusen's German midfielder Nadiem Amiri (C) scores the 0-1 during the German first division Bundesliga football match Eintracht Frankfurt v Bayer Leverkusen on January 2, 2021 in Frankfurt am Main, western Germany. (Photo by Daniel ROLAND / various sources / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
Szombat délután tíz csapat is pályára lépett a Bundesliga 14. fordulójában. Az öt párharcban szerzett találatok közül a Leverkusen első gólja mindenképpen sokáig emlékezetes marad.

Még tíz percet sem kellett várni a Frankfurt - Leverkusen bajnokin, amikor egy kiváló passzt követően Amiri előbb egy fantasztikus cselt húzott meg a védőjével szemben, majd minden kapus rémálma következett, és vele a vendégek vezető gólja a meccsen.

Nem tartott sokáig azonban a vendég öröm, mert

egy szép ellenakció végén a 22. percben egyenlíteni tudott a Frankfurt Younes révén.

A félidőben több gól már nem esett, így 1-1-s állással mehettek el a felek a szünetre. Aztán a második 45 perc elején egy egész pályán átívelő támadás végén

Tapsoba menteni akart a kapuja előtt egy beadást követően, de szerencsétlenségére öngólt rúgott,

ezzel a Frankfurt megfordította a meccs állását.

A Leverkusen a 2-1-s vereséggel maradt a Bundesliga második helyén. A többi találkozó kapcsán ki kell emelni, hogy az Union Berlin a sikerével fellépett a tabella negyedik helyére.

A délutáni mérkőzések eredményei:
Bielefeld – Mönchengladbach: 0-1 (0-0)
Hoffenheim – Freiburg: 1-3 (0-3)
Köln – Augsburg: 0-1 (0-0)
Werder Bremen – Union Berlin: 0-2 (0-2)
18.30-kor játszották:
Hertha BSC – Schalke 04: 3-0 (1-0)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!