A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vicces videóval mutatta be új edzőjét Szoboszlai Dominikék csapata

Soccer Europa League / Eintracht Frankfurt - FC Salzburg 4: 1. matchday jersey 1st Leg 19 RB professional footballer season 2019 database first leg 20 men ball sport first Ö Austria EL 2020 last 32 round of 32 AUT Salzburg club jersey Club Dress club socc
coach Jesse MARSCH (Salzburg) on the sideline, half-length portrait, Europa League, intermediate round, Eintracht Frankfurt (F) - FC Salzburg (Salzburg) 4: 1, on 20.02.2020 in Frankfurt / Germany. Â | usage worldwide (Photo by Elmar Kremser/SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Már tegnap beszámoltunk róla, de mára hivatalossá is vált, hogy nyártól az amerikai Jesse Marsch vezeti majd az RB Leipzig csapatát.

Kedden vált hivatalossá, hogy a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot foglalkoztató RB Leipzig vezetőedzője, Julian Nagelsmann nyártól átveszi a Bayern München irányítását.

A 47 éves Jesse Marsch szerződése jövő nyárig szól a lipcseiek testvérklubjánál, a Red Bull Salzburgnál, és bár a közelmúltban visszautasította a Tottenham Hotspur ajánlatát, a Bundesliga-csapatnak igent mondott.

A lipcseiek Twitter-oldalán egy top secret mappából származó videót osztottak meg "véletlenül", amin az látszik, hogy a JN monogram JM-re változik majd, azaz Julian Naglesmann helyett Jesse Marsch lesz a következő szezonban az edző.

Az amerikai szakember korábban már volt segédedző Lipcsében, az osztrák testvércsapatot 2019 óta irányítja, és az elmúlt szezonban bajnoki és kupagyőzelemre vezette.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!