Vágólapra másolva!
Egybehangzó spanyol és francia sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain elutasította a Real Madrid Kylian Mbappéért tett ajánlatát, így a francia világbajnok támadó az idei szezont egész biztosan Párizsban tölti.

Kylian Mbappé az utóbbi években már többször is jelezte, hogy a Real Madridhoz szeretne igazolni, és kijelentette, hogy nem akarja meghosszabbítani a jövő nyáron lejáró szerződését.

Múlt héten a spanyol és a francia sajtó is arról írt, hogy a Real Madrid 170+10 millió eurós ajánlatott tett Kylian Mbappéért, amelyet a Paris Saint-Germain már nem utasított el, így megkezdődhettek az érdemi tárgyalások a két klub között.

Ennek ellenére a 22 éves csatár vasárnap este kezdőként lépett pályára a Reims elleni meccsen, amelyet az ő két góljával nyert meg a párizsi csapat, ráadásul Mbappé mindkét góljának nagyon örült, nem úgy tűnt, mint aki távozni készül.

Kylian Mbappé legalább egy évet együtt futballozhat Lionel Messivel Forrás: AFP/Franck Fife

Hétfőn este aztán a francia és a spanyol lapok is lehozták, hogy PSG visszautasította a Real Madrid ajánlatát, mert Mbappé maradása többet ér nekik akkor is, ha jövő nyáron ingyen igazol Madridba.

A Marca értesülései szerint Mbappé nem dühös a párizsi vezetőségre, nem akarja kizsarolni az elengedését, és akkor sem lesz boldogtalan, ha idén nyáron nem sikerül klubot váltania, hiszen így együtt futballozhat Lionel Messivel.

Persze, a párizsiak még továbbra sem tettek le arról, hogy az előttük álló egy évben szerződést hosszabbítsanak a világbajnok csatárral.

Mindent egy helyen az Eb-ről