A PSG-nél cirkuszoló Mbappét már nagyon várják Madridban

Franciaország - Svájc, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, nyolcaddöntő, Nemzeti Aréna, Bukarest, 2021.06.28.
BUCHAREST, ROMANIA - JUNE 28: Karim Benzema of France celebrates with Kylian Mbappe after scoring their side's first goal during the UEFA Euro 2020 Championship Round of 16 match between France and Switzerland at National Arena on June 28, 2021 in Bucharest, Romania. (Photo by Daniel Mihailescu - Pool/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé jövője régóta foglalkoztatja a Real Madrid és a Paris Saint-Germain szurkolóit is. A francia támadót évek óta kötik össze átigazolási hírekben a madridi csapattal, és könnyen lehet, hogy hamarosan valósággá válik a történet.

A Marca csütörtökön arról írt, hogy komoly téma a Real Madrid öltözőjében Kylian Mbappé megszerzése. A madridi újság szerint ebben komoly szerepe lehet Karim Benzemának, aki nyáron, a válogatottban győzködte a klubváltásról fiatal csatártársát.

A németek világbajnoka, Toni Kroos is érdekes kijelentéseket tett, egy podcast-műsorban beszélt arról, hogy könnyen lehet, hogy a PSG egyik játékosa Madridban köt ki. Lionel Messi érkezésével szerinte egyszerűbbé vált annak a lehetősége, hogy elengedjen valakit a párizsi csapat.

Madridban is együtt focizhatna Benzema és Mbappé Forrás: AFP/Getty Images/Franck Fife

Kroos szerint egyébként is fontos lenne, hogy erősítsen a Madrid, mivel a legnagyobb rivális, a Barcelona elvesztette legjobb játékosát. Az erősítésben lehet szerepe Cristiano Ronaldónak is, ugyanis egyesek szerint ő is Párizsba kerülhet, ezzel pedig a PSG marketingértékét tovább lehetne fokozni, akkor is, ha Mbappé távozna.

Mbappé szerződése egyébként jövő nyáron lejár, ha addig nem hosszabbít, akkor most tudna utoljára pénzért megválni tőle a PSG. Madridban egyébként folyamatosan gyűjtik a pénzt az esetleges átigazolásra. Ha Martin Odegaard az Arsenalhoz igazol, akkor meg is lesz a keret. A londoniak 40 millió euró körüli összeget fizetnének, korábban érkezett 45 millió Achraf Hakimiért, 30 Sergio Reguilonért és 45-50 Raphael Varanért.

Mindent egy helyen az Eb-ről