A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelonától 21 év után távozott Lionel Messi a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában folytatná pályafutását, ezért - az AP amerikai hírügynökség értesülése szerint - megkereste a párizsiak szintén argentin vezetőedzőjét, Mauricio Pochettinót. A Le Figaro szerint az edző maga is elismerte, hogy lehetséges, hogy Messi ott folytatja.

Az AP névtelenséget kérő informátora szerint a PSG vezetői először felmérik, nagyjából mekkora bevételhez juthatnának Messi leigazolásával, mert bár a katari tulajdonú klub megengedheti magának, hogy hatalmas fizetést adjon a 34 éves argentin csatárnak, de közben be kell tartaniuk az európai szövetség (UEFA) pénzügyi szabályait.

Lionel Messi a PSG-ben folytathatja pályafutását Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A Le Figaro szerint a PSG edzője, Maurizio Pochettino azt mondta, lehetséges, hogy Messi Párizsban folytatja. A legnagyobb francia napilap szerint a másik lehetőség a Manchester City, ahol Pep Guardiola az edző. Ugyanakkor Guardiola azt mondta, már leigazolták Grealish-t, nem terveznek Messivel.

A PSG idén nyáron már három sztárjátékost igazolt ingyen: az olasz Gianluigi Donnarumma, a spanyol hátvéd Sergio Ramos és a holland középpályás Georginio Wijnaldum szerződése is lejárt előző csapatánál.

Ha Messi valóban a PSG-be megy, ezzel újabb sporthazugság lepleződik le. Nyilvánvaló, hogy már hónapok óta eltervezett akcióról van szó, csak mindkét fél eljátszotta, hogy meg akar egyezni. A Le Figaro már azt is tudja, hogy a PSG szezononként nettó 40 millió eurót fizetne Messinek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!