A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Ligue 1-be frissen feljutott Troyes fogadta hazai pályán a bajnokság első fordulójában a PSG-t. A fővárosi klub magabiztos, 2-1-s győzelemmel kezdte a 2021/2022-es szezont úgy, hogy több játékosa, köztük Neymar is, még csak most ért vissza a meghosszabbított nyári pihenéséből és így nem állhatott a csapata rendelkezésére.

A szombati játéknap zárómérkőzésén a másodosztályból az élvonalba feljutott Troyes fogadta a PSG-t. A csapatok hamar egymásnak estek és már a kilencedik percben némi meglepetésre a hazaiaknál volt az előny El Hajjam góljának köszönhetően.

Nem tartott sokáig a Troyes szurkolók öröme, mert bő tíz perccel később, alig két perc leforgása alatt megfordította a PSG az állást.

Előbb Hakimi, majd Icardi talált be, utóbbinak Mbappé adta a gólpasszt.

A fővárosi együttes ráadásul az első félidőben mindössze háromszor találta el a hazai kaput, ebből született két gól, ami kifejezetten jó helyzetkihasználásnak mondható ezen a szinten.

Az első félidő 2-1-s vendég vezetéssel ért véget, így a második játékrészre a hazaiak támadóbb felfogásban léptek pályára, de igazán veszélyes helyzetet nem sikerült kialakítaniuk a PSG kapuja előtt. A Troyes becsülettel próbálkozott egészen a lefújásig, de nem tudott több gólt szerezni, így maradt a 2-1-s eredmény a mérkőzésen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!