Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Manchester United a hivatalos honlapján tudatta, hogy a jövőben ismét a csapat 12 év után visszatérő sztárja, Cristiano Ronaldo viseli majd a klubnál ikonikusnak számító mezszámot.

A Manchester United csapatánál az előző szezonban Edinson Cavani viselte a 7-es mezt, azonban az ötszörös aranylabdás érkezésével az uruguayi támadó nagylelkűen lemondott a mezszámáról, így a jövőben a válogatottban is rendszeresen használt 21-esben lép majd pályára.

„Nem voltam biztos benne, hogy újra a hetes számú mezt viselhetem. S

– nyilatkozta Ronaldo, aki az írek elleni világbajnoki selejtezőn már a 110. és 111. találatát jegyezte a nemzeti csapatban, amivel az örökrangsor élére ugrott az iráni Ali Daeit megelőzve.

A Unitedba igazoló szupersztár hamarabb kezdheti el a munkát a vártnál, ugyanis az írek elleni győztes gólja után levette a mezét, amiért sárga lapot kapott. Ez már a második volt neki a sorozatban, így eltiltás miatt nem léphet pályára kedden Azerbajdzsánban, a portugál szövetség pedig elengedte őt a debreceni katariak elleni meccsről is.