Koronavírusos az AC Milan egyik legjobb futballistája

AC Milan v Venezia FC - Serie A Ac Milan Venezia Fc Soccer Association Football Soccer Championship Soccer Photography Calcio Football Match Italian Soccer Serie A Italian Soccer Soccer Match Association Soccer Italian Championship Serie A Italian Footbal
Brahim Diaz of AC Milan in action during the Serie A 2021/22 football match between AC Milan and Venezia FC at Giuseppe Meazza Stadium, Milan, Italy on September 22, 2021 (Photo by Fabrizio Carabelli/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Fabrizio Carabelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AC Milan labdarúgócsapatában kölcsönben szereplő Brahim Díaz elkapta a koronavírust, így a szintén fertőzött csapattársához, Theo Hernandezhez hasonlóan nem játszhat az olasz csapat következő bajnoki mérkőzésén.

A Milan balhátvédjéhez, Hernandezhez hasonlóan Díaz is pozitív koronavírustesztet produkált, így kihagyja a Hellas Verona elleni bajnokit és minden bizonnyal a Porto otthonában sem léphet pályára majd jövő héten a Bajnokok Ligájában.

A milánói klub a honlapján közölte, hogy játékosa jól érzi magát és az egészségügyi előírásoknak megfelelően elkülönítették a csapattagjaitól. Az említett két futballistán kívül az együttes többi tagja negatív vírustesztet produkált.

A Milanban jelenleg több labdarúgó sem bevethető, Zlatan Ibrahimovic játéka is egyelőre bizonytalan a hétvégi meccset illetően, továbbá Junior Messias és Tiemoue Bakayoko sem százszázalékos még.

Brahim Díaz hiánya különösen nagy veszteség Stefano Pioli vezetőedző számára, hiszen a Real Madrid kölcsönjátékosa kifejezetten jó szezont fut eddig. A 22 éves spanyol középpályás a Serie A-ban 7 meccsen 3 gólt lőtt, valamint a BL-ben is betalált már, emellett mindkét sorozatban adott már 1-1 gólpasszt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!