A Fehérvár és a Paks is kiütéses győzelemmel jutott tovább a Magyar Kupában

NIKOLICS Nemanja
Budapest, 2021. november 3. A gólszerző fehérvári Nikolics Nemanjának (b) gratulál csapattársa, Visar Musliu (b2) a labdarúgó MOL Magyar Kupa 4. fordulójában játszott BVSC-Zugló - MOL Fehérvár FC mérkőzésen a fővárosi BVSC-Zugló Stadionban 2021. november 3-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Magyar Kupában a MOL Fehérvár 5-2-es, a Paks pedig 5-0-s idegenbeli győzelemmel jutott tovább a nyolcaddöntőbe.

A székesfehérvári együttes már 45 percnyi játékot követően 3-0-ra vezetett, Nikolics Nemanja két és Dárdai Palkó egy találatával.

A magyar válogatott csatára a második félidőben a harmadik gólját is meglőtte, a 69. percben pedig már 5-0-ra vezetett a Fehérvár.

A hajrában kétszer is szépítettek a zuglóiak, de a vendégek így is fölényes, 5-2-es sikerrel jutottak tovább.

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a MOL Fehérvár Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Paks semmit nem bízott a véletlenre, fél óra alatt lerendezte a III. Kerületi TVE elleni összecsapást, Böde Dánielék ennyi idő alatt 5 gólt lőttek ellenfelüknek. A korábbi válogatott futballista mellett Pethő, Szabó, Bognár és Nagy is betalált, mindegyik paksi találatot más játékos lőtte. A folytatásban újabb gól már nem esett, Bognár György csapata 5-0-s kiütéssel lépett tovább a következő körbe a Magyar Kupában.

A MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjének párosítása:
Kecskeméti TE Hufbau (II. osztályú)-Budapest Honvéd
Vasas FC (II.)-Ferencvárosi TC
Szeged-Csanád Grosics Akadémia (II.) - MOL Fehérvár FC
Aqvital FC Csákvár (II.)-Paksi FC
Ceglédi VSE (III.)-Kolorcity Kazincbarcika (III.)
Békéscsaba 1912 Előre (II.)-Gyirmót FC Győr
Újpest FC-Kisvárda Master Good
FC Nagykanizsa (III.)-WKW ETO FC Győr (II.)