Vágólapra másolva!
A német Bild értesülése szerint a francia világbajnok Kylian Mbappé mindenben megegyezett a Real Madrid csapatával, így nyáron ingyen igazol a PSG-től a spanyol fővárosba, ahol a világ legjobban fizetett játékosa lesz.

A 23 éves támadó szerződése 2022. június 30-án jár le a Paris Saint-Germainnél. A párizsi klub hónapok óta győzködi a franci támadót a hosszabbításról, de Mbappé a klub összes ajánlatát visszautasította, mert már tavaly nyáron is egyértelművé tette, hogy a Real Madridban akar futballozni.

A Bild értesülése szerint Mbappe szezononként 50 millió eurót keres majd, amivel a világ legjobban fizetett játékosa lenne. A német lép kiemeli, hogy a PSG-nél is elfogadták Mbappé döntését, és már lemondtak arról, hogy meghosszabbítsák a szerződését.

Kylian Mbappé és Karim Benzema csapattársak lesznek Madridban Forrás: AFP/Franck Fife

A Marca értesülése szerint a bejelentést a két csapat március 9-én sorra kerülő Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője után teszik hivatalossá.

Kylian Mbappé 2017 nyarán 145 millió euróért került a Monaco csapatától a PSG-hez. A párizsi csapattal három bajnoki címet, három Francia Kupát és két francia Ligakupát nyert. 2019-ben és 2020-ban is gólkirály lett a Ligue 1-ben.

Mindent egy helyen az Eb-ről