Mourinho csapata portugál válogatott focistával erősített

fbl Horizontal
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (R) and midfielder Sergio Oliveira take part in a training session on the eve of the FIFA World Cup 2022 qualifying football match Portugal Vs Azerbaijan on March 23, 2021 at the 'Juventus Training Center' in Turin. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AS Roma a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsön vette a Porto középpályását, Sergio Oliveirát.

A Porto 29 éves középpályása sikeresen átesett az orvosi vizsgálaton a Románál, ezt követően pedig aláírta szerződését, ami a szezon végéig szól. Az olasz együttes 1 millió eurót fizetett a játékosért, a kontraktus pedig tartalmaz egy vételi opciót, ami szerint Mourinho csapata a nyáron 13 millió euróért végleg meg is szerezheti a portugál focistát. Oliveira akár már vasárnap a Cagliari ellen bemutatkozhat a Serie A-ban.

Oliveira a Porto színeiben ebben a szezonban 24 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve és öt gólt szerzett. A portugál válogatottban eddig 13 alkalommal szerepelt és a részben magyar rendezésű Európa-bajnokságon is képviselte hazáját.

Az Arsenaltól nem rég szintén kölcsönvett Ainsley Maitland-Niles után Sergio Oliveira az olasz klub második szerzeménye a téli átigazolási időszakban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!