A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Dagad a botrány a Manchester United sztárja körül

fbl Horizontal
Manchester United's English striker Mason Greenwood looks on during the English Premier League football match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on May 11, 2021. (Photo by Michael Regan / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Egy felvétel kering a közösségi oldalakon, ami szerint a Manchester United fiatal sztárja, Mason Greenwood bántalmazott egy nőt. Az ügyben már a rendőrség is nyomoz.

2019 márciusában debütált a Manchester United csapatában a 20 éves Mason Greenwood, akit egy nő most azzal vádol, hogy a fiatal focista bántalmazta. A nő a közösségi oldalára videót és képeket is feltöltött, de azóta törölte azokat.

Mason Greenwood nagy bajba kerülhet Forrás: AFP/Michael Regan

A rendőrség a közlemény szerint próbál minden körülményt megvizsgálni, miközben a Manchester United is reagált, amelyben azt írják, elítélik az erőszak minden formáját, de a tények ismerete nélkül egyelőre többet nem tudnak mondain.

Később a klub úgy döntött, hogy további közléseik a játékos nem edz a kerettel és meccsen sem léphet pályára.

Az azóta törölt felvételeken a nő, aki korábban a focista barátnője volt, olyan képeket mutatott, amin kék-zöld foltok vannak a testén és egy videót is feltöltött, amin a száján volt vérző seb.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!