Haaland hamarosan bejelenti, hol folytatja pályafutását

firo : 03/16/2022 Fuvuball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, FSV FSV FSV Mainz 05 - BVB Borussia Dortmund Season 2021 1.Bundesliga Fuvuball FSV FSV FSV Mainz 05 - BVB Borussia Dortmund Spo 2022 Horizontal
firo : 03/16/2022 Fuvuball, 1st Bundesliga, season 2021/2022, FSV FSV FSV Mainz 05 - BVB Borussia Dortmund 0: 1 Schluvujubel, La OLa Erling Haaland (Borussia Dortmund) (Photo by HMB Media/Claus / augenklick/firo Sportphoto/HMB M / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A BBC Sport értesülései szerint a Borussia Dortmund sztárja, Erling Haaland 10 napon belül dönt arról, hogy hol folytatja pályafutását.

A 21 éves norvég csatárt 2024-ig köti szerződés a Borussia Dortmundhoz, de ha valamelyik sztárcsapat kifizeti a kivásárlási árát (80 millió eurót), akkor már idén nyáron klubot válthat. Többek között a Manchester City, a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is élenken érdeklődik a támadó iránt, aki a hírek szerint hamarosan meghozza karrierje egyik legfontosabb döntését.

"A topklubok ajánlatai hasonlóak, a döntés nem a pénzről szól. Az érdeklődő csapatok bemutatták a terveiket, ismertették, hogyan szeretnék játszatni Haalandot és milyen szerepet szánnak neki.

mondta Guillem Balague futballszakértő.

A döntés szempontjából fontos lehet, hogy a Barcelona jelenleg nem képvisel akkora játékerőt, mint néhány éve, így a katalán sztárcsapat talán nem annyira vonzó lehetőség Haaland számára" - tette hozzá a BBC szakértője.

A norvég sztárcsatár ebben a szezonban a sérülései miatt csak 22 mérkőzésen lépett pályára a Dortmundban, de ezeken 23 gólt szerzett.

Mindent egy helyen az Eb-ről