A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Vasárnap éjszaka meghalt Poncok Csaba, a Pest megyei elsőosztályú Maglód focistája – jelentette be a klub a közösségi oldalán.

"Egy ideje már tudtuk, hogy óriási küzdelmet folytat a gyilkos kórral szemben, de oly' fiatal, mindössze 36 éves volt, így mindenki bízott benne, hogy felépülhet. Betegségét méltósággal viselte. Utolsó napjaiban, mikor romló állapotáról értesültünk, akkor is elképzelhetetlen tűnt, hogy a legrosszabb bekövetkezhet. Sajnos mégis megtörtént" – olvasható a közleményben, szemlézte a Bors.

Poncok Csaba a klub futsal és nagypályás csapatában is évekig meghatározó játékos volt. Fontos mérkőzéseken, fontos gólokat szerezve vívta ki a szurkolók és a vezetők tiszteletét, szeretetét.

"Mindig őszinte, közvetlen, tisztelettudó ember, gyönyörű ikerpár csodálatos apukája, szerető férj volt, akinek pótlása lehetetlen. Nyugodj békében Ponci, mindenkinek nagyon-nagyon fogsz hiányozni!" – fogalmazott a maglódi fociklub.

A tragikus hírről a Minifutball-szövetség is beszámolt.

"Megrendülve kaptuk a hírt, hogy Poncok Csabi tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk! Részvétünk a családnak! Emléke örökre szívünkben marad!" - írta a szövetség a közösségi oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!