A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország

Elképesztően látványos csellel verte át az ellenfelét a Barcelona fiatal tehetsége - videó

FC Barcelona v Athletic Club - La Liga Santander NurPhoto General news Soccer Soccer Match FC Barcelona Athletic Club La Liga Santander Competition Horizontal SPORT
Gavi during the match between FC Barcelona and Athletic Club Bilbao, corresponding to the week 26 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, in Barcelona, on 27th February 2022. (Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto) (Photo by Joan Valls / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona a hétvégén 4-0-ra kiütötte az Osasuna csapatát a La Ligában. A mérkőzés egyik legszebb jelenete a katalánok fiatal középpályásához, Gavihoz fűződött, aki fantasztikus esernyőcsellel verte át az egyik ellenfelét.

A 17 éves, 4-szeres spanyol válogatott őstehetség a 87. percben, 4-0-s Barca-vezetésnél húzott meg egy rendkívül pimasz cselt az Osasuna csapatkapitányával, Robert Torresszel szemben.

A katalán középpályás az ellenfelének háttal állt, amikor passzt kapott, és a labdát felpörgette, majd zseniális mozdulattal átemelte riválisán, akiről azzal a lendülettel le is fordult.

A Barcelona játékosai egyre jobb formában és egyre nagyobb önbizalommal futballoznak, már a harmadik helyen állnak a bajnokságban, így a listavezető Real Madrid elleni El Clásicón kiélezett ütközetre van kilátás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!