A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:

Sokkot kapott a válogatottban a Manchester United csapatkapitánya

775787443 fbl Horizontal FOOTBALL
England's defender Harry Maguire (L) vies with Ivory Coast's striker Maxwel Cornet (R) during the international friendly football match between England and Ivory Coast at Wembley stadium in north London on March 29, 2022. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
Harry Maguire, a magyarok elleni szombati Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő angol labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, nem szeretné, ha a szurkolók korábbi negatív megnyilvánulásai elrontanák a velük kialakított különleges kapcsolatát.

A Manchester United 29 éves játékosát a márciusi, Elefántcsontpart elleni londoni felkészülési mérkőzésen az Eb-döntős együttes drukkerei kifütyülték, elsősorban a klubcsapatában mutatott gyenge teljesítménye miatt.

"Kisebbfajta sokkot kaptam. Ha ez pályafutásom korábbi szakaszában történik, nagyon megszenvedtem volna azt az estét.

Tudom, hogy a családomnak és a barátaimnak nem estek jól a történtek, de fantasztikus időket éltünk meg a szurkolókkal, és nem szeretném, hogy ez az eset negatív hatással legyen a kapcsolatunkra" - mondta az angolok edzőtáborában Maguire.

Harry Maguire-t saját szurkolói fütyülték ki Forrás: AFP/Glyn Kirk

A hátvéd kiemelte, a családi házukat ért áprilisi bombafenyegetés "elfogadhatatlan", van egy határ, amit nem szabadna átlépni.

"Emberek vagyunk, nekem pedig családom van. Annak örülök, hogy a gyermekeim még olyan korban vannak, amikor nem olvasnak vagy látnak híreket" - tette hozzá az MU 42-szeres válogatott csapatkapitánya, aki klubjával csak a hatodik helyen zárta a Premier League-et.

Az angol válogatott a budapesti, zárt kapus mérkőzés után három nappal a németekhez látogat, majd jövő szombaton az Európa-bajnok Olaszországot, június 14-én pedig a Marco Rossi vezette magyar nemzeti együttest látja vendégül Wolverhamptonban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!