Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC a hivatalos Facebook-oldalán tudatta, hogy Yohan Croizet, a csapat francia támadója keresztszalag-sérülést szenvedett, így hónapokig nem futballozhat.

A lila-fehérek azt írják, hogy a legutóbbi vizsgálatok alapján kiderült, hogy Yohan Croizetre hosszabb kihagyás vár, ugyanis a diagnózis szerint keresztszalag-sérülést szenvedett.

A futballban sajnos vannak ilyen rossz pillanatok, de megígérem, hogy erősebben fogok visszatérni és végig a csapat mellett leszek a szezon során. Akármi is történik, pozitívan állok a dolgokhoz" - írta a francia támadó az Instagramon.

Yohan Croizet kiesése komoly veszteség az Újpestnek Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az Újpest nincs könnyű helyzetben a július végén kezdődő szezon előtt. Június végén kiderült, hogy az év elején érkezett új befektető nem tudta kifizetni a szerződésben vállalt összeget, így elmaradt a szurkolók által régóta várt tulajdonosváltás, a klub pedig a belga Roderick Duchatelet tulajdonában maradt.

A játékoskeret is rendkívül sokat gyengült. A tavaszi szezonban remekelő Budu Zivzivadze visszatért Székesfehérvárra, a csapatkapitány Nikola Mitrovics a Honvédhoz igazolt, a grúz Giorgi Beridze pedig a török Ankaragücü csapatához távozott. Ha ehhez még hozzávesszük Yohan Croizet sérülését is, akkor nem túlzás kijelenteni, hogy a lila-fehérek az előző szezon négy legjobb játékosa nélkül fognak nekivágni az OTP Bank Liga 2022/23-as szezonjának

Mindent egy helyen az Eb-ről