Dániából igazolt rutinos focistát a Fehérvár

fbl Horizontal
Iraq player Ali Adnan (R) vies for the ball with Denmark player Kasper Larsen during their Rio 2016 Olympic Games First Round Group A men's football match Denmark vs Iraq, at the Mane Garrincha Stadium in Brasilia on August 4, 2016. (Photo by EVARISTO SA / AFP)
Vágólapra másolva!
A MOL Fehérvár a hivatalos honlapján bejelentette, hogy egy évre kölcsönvette a dán Odense BK futballistáját, Kasper Larsent.

A 29 éves, 192 centiméter magas középhátvéd a 2011/2012-es szezonban, a dániai Odense csapatában kezdte pályafutását, majd futballozott Kazahsztánban, Hollandiában és Svédországban is, 2020-ban pedig visszatért nevelőegyesületéhez. Larsen az U16-ostól az U21-esig minden dán korosztályos válogatottban, valamint hazája olimpiai válogatottjában is szerepelt.

Megnéztem a Fehérvár legutóbbi meccseit is, boldog voltam, hogy a Konferencia-ligában sikerült a továbbjutás a playoff körbe. Szeretném bizonyítani a képességeimet és minél többet játszani a szezonban" - mondta szerződése aláírása után Kasper Larsen.

Ezeket figyelembe véve döntöttünk Kasper Larsen leigazolása mellett, abban bízva, hogy gyorsan be fog illeszkedni a csapatba" - nyilatkozta a Fehérvár sportigazgatója, Sallói István.

Mindent egy helyen az Eb-ről