A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Klopp után újabb focilegendák szidták a Chelsea ostobaságokat beszélő tulajdonosát

Chelsea v Watford - Premier League EPL Soccer Sunday 22nd May 2022 Chelsea vs Watford Premier League Horizontal FOOTBALL
Todd Boehly vette át a klubot Roman Abramovicstól
Vágólapra másolva!
Mint korábban megírtuk, a Chelsea FC nemrég kinevezett tulajdonosa, Todd Boehly az észak-amerikai profiligákhoz hasonlóan a labdarúgó Premier League-ben is All Star-gálát rendezne, ezt az ötletét azonban Jürgen Klopp mellett több korábbi labdarúgó is rossznak tartja.

A Los Angeles Dodgers baseballcsapatának tulajdonosaként Boehly járatos az amerikai sportligákban is, egy keddi konferencián pedig elmondta, hogy a Premier League "tanulhatna egy kicsit az amerikai sportágaktól", tarthatna All Star-gálát, amellyel pénzt gyűjthetne az alacsonyabb osztályú klubok számára. A Liverpool vezetőedzőjének ezzel elsősorban a sűrű menetrend miatt volt problémája, ugyanis nehéz lenne beilleszteni a PL-klubok naptárjába egy ilyen eseményt.

Jamie Carragher nem volt ilyen visszafogott, a liverpooli klublegenda „hihetetlenül arrogánsnak" nevezte a Chelsea első emberét, amit az említett ötlet mellett az a kijelentés is kiváltott belőle, miszerint az angol élvonalból ne azonnal essen ki három csapat, hanem egy négycsapatos torna döntsön a kiesés sorsáról.

„Őszinte leszek: amikor ezt a kijelentést nézem, azt hiszem, hihetetlenül arrogáns egy olyan bajnokságról beszélni, amelyet nem ismer – mondta Carragher, aki a CBS Sports szerdai Bajnokok Ligája-műsorában vitatta meg Thierry Henryval és Micah Richardscal Boehly kijelentéseit. – Nem kifejezetten szeretem ezeket az ötleteket, ráadásul ilyet mondani, amikor még nem is bizonyította, hogy jól tud elvezetni egy Premier League-klubot. Úgy értem, elbocsátott egy menedzsert [Thomas Tuchelt] három meccs után, akire így 250 millió fontot költött. Rögtön arra gondolsz, hogy ez nem helyes."

Carragher a beszélgetés közben többször hivatkozott Henryra is, aki szintén ellenezte Boehly gondolatait. A francia klasszis ráadásul azért is tett megjegyzést, mert az amerikai üzletember rosszul mondott dolgokat, amikor Kevin de Bruyne és Mohamed Salah Chelsea-akadémián töltött időszakáról beszélt.

„Nem mutatkozott be valami jól – folytatta Carragher. – Ha valaki ilyeneket mond, amikor még csak hat hete van valahol, és arról beszél, hogy »idehozzuk, amit az amerikai sportokban csinálunk«, arra gondolok, mit szólna az amerikai közvélemény, ha egy angol PL-csapat tulajdonos elmenne az NFL-be, és azt mondaná, hogy »ezt csináljuk a Premier League-ben«. Hihetetlenül arrogáns így beszélni. Nem azzal van baj, hogy ötletel, mert nyugodtan javasoljon dolgokat, de egy ilyen ötlettel szerintem nem sokan értenek egyet."

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!