Vágólapra másolva!
Péntek este a magyar labdarúgó-válogatott egygólos győzelmet aratott a németek vendégeként Lipcsében a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, sikerével pedig biztosan a sorozat élvonalában marad. Az újabb elképesztő győzelem után a csapatkapitány Szalai Ádám nyilatkozott az M4 Sport kamerája előtt, aki hihetetlennek nevezte a válogatott szereplését, de hangsúlyozta, hogy ebben annyi munka van, hogy nem lehet véletlen.

„Erre vagyok a legbüszkébb" – mutatott a Lipcsébe elutazott magyar szurkolókra a győztes gólt szerző Szalai Ádám. „Büszke vagyok a csoportállásra, arra hogy Anglia után itt Németországban is győzni tudtunk.

Fontos meccs áll előttünk, de ugyanezzel a melóval meg van minden esélyünk, hogy csináljunk még egy komoly estét" – mondta az M4 Sport kamerája előtt Szalai Ádám, aki azt is elárulta, hogy a győztes gólja egy begyakorolt figurából született, amihez elengedhetetlen volt Szoboszlai Dominik technikai tudása.

Szalai Ádám csodagólt lőtt az első félidőben Forrás: MTI/Illyés Tibor

A győztes gólt lövő Szalai Ádámnak ez volt a 85. mérkőzése a magyar válogatottban, ezzel pedig beérte Puskás Ferencet a válogatottsági örökrangsorban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!