Halálra rémítette Jürgen Klopp a Liverpool szurkolóit

fbl Horizontal CELEBRITY FULL LENGTH
Liverpool's German coach Jurgen Klopp reacts during the UEFA Champions League last 16 second leg football match between Real Madrid CF and Liverpool FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 15, 2023. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Liverpool 1-0-ra kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján és 6-2-es összesítéssel kiesett. A Santiago Bernabeu Stadionban az angol csapat edzője, Jürgen Klopp többször is beteges és pszichotikus mosollyal az arcán figyelte az eseményeket, amitől a szurkolók is megijedtek.

A meccs hosszabbításában a Liverpool görög játékosa, Kosztasz Cimikasz kezére pattant a labda a 16-oson belül, és a videóbíró hosszas elemzése után sem sikerült döntést hozni, így a játékvezetőnek is vissza kellett néznie a felvételt, aki végül nem adott büntetőt a Realnak.

Mindeközben Jürgen Klopp - aki meccs közben többször is vitatkozott a bírókkal - egy nagyon furcsa mosoly kíséretében figyelte az eseményeket, amiről a rajongóknak is megvolt a véleményük.

Mosolyog vagy vicsorog? A szurkolókat is sokkolta Klopp Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A liverpooli drukkerek a mérkőzést követően a közösségi médiában gúnyolódtak a német tréneren, ezek közül több vicces bejegyzés is született.

posztolta egy drukker. "Ezt photoshoppal készítették, Klopp mosolya nem igazi" - írta egy másik.

"Klopp mosolya miatt megérte végigszenvedni ezt a meccset" - olvasható egy kommentben.

jegyezte meg egy másik szurkoló.

Forrás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!