Jürgen Klopp teljesen magára vállalta a felelősséget

Horizontal
Liverpool's German manager Jurgen Klopp gestures on the touchline during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Tottenham Hotspur Stadium in London, on November 6, 2022. (Photo by Ian Kington / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp magára vállalta a felelősséget a klub eddigi szezonjáért az Arsenal elleni vasárnapi bajnokit megelőzően.

A legutóbbi idényben a Bajnokok Ligájában és a Premier League-ben ezüstérmes, az FA-kupában és a Ligakupában győztes Vörösök idén minden téren sokkal gyengébben szerepelnek. A Ligakupából a legjobb 32 között, a Bajnokok Ligájából és az FA-kupából a nyolcaddöntőben búcsúzott a Liverpool, a bajnokságban pedig 10 fordulóval a vége előtt a 8. helyen áll, 13 pontra a még BL-indulást jelentő, 4. pozícióban lévő Manchester Unitedtől.

Vasárnap este, a 30. forduló zárásaként a klub az Arsenalt fogadja, előtte Jürgen Klopp a teljes szezont értékelte az újságíróknak.
„Sajnálom a szurkolóinkat, hogy nincs olyan szezonjuk, amilyenre vágytak.

– nyilatkozta Klopp, aki reméli, néhány év alatt elfelejtik a drukkerek ezt az idényt, majd hozzátette, mit gondol a kudarcsorozat okának. –

A sérülésekkel és a játékosok túl kevés pihenőjével kezdődött, és ezen az egész szezonban nem tudtunk túllépni. Ha 10 vagy 15 év múlva visszatekintek, ez az évad valószínűleg nem fog a legemlékezetesebbek közé tartozni, de remélhetőleg sok olyan dolgot tanulhatunk majd belőle, amit jövőre felhasználhatunk. Ezért meg kell küzdenünk, ami nehéz, de ha könnyű lenne, nem fizetnének ennyi pénzt érte."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!