Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Élő:
Vágólapra másolva!
Turi Géza, a KÍ Klaksvík labdarúgócsapatának kapusedzője szerint a Ferencvárosból Varga Barnabás jelentheti a legnagyobb veszélyt a feröeri kapura a két együttes Bajnokok Ligája-selejtezős párharcában.

Az első mérkőzésre a szigetországban kerül sor jövő kedden, majd július 19-én a Groupama Arénában rendezik a visszavágót.

amelynek teljesen profi körülmények között készülve a mi kis félamatőr csapatunk ellen kell majd játszania" - mondta a 49 éves szakember. "Valószínűleg ez egy lefutott párharc, de azért megpróbáljuk megnehezíteni a Ferencváros dolgát, főleg az itthoni mérkőzésen" - tette hozzá Turi.

Turi Géza 49 évesen még védett bajnoki meccsen az előző idényben Forrás: Lantos Gábor

A jelentős játéktapasztalattal rendelkező kapusedző arra is kitért, hogy bár sok új futballista érkezett a magyar bajnokhoz, már gondolkodott azon, hogy melyik csatár jelentheti majd a legnagyobb veszélyt a KÍ Klaksvík kapujára.

"Szerintem Varga Barnabás fog kezdeni és ő lesz az a csatár, akire majd nagyon oda kell figyelnünk" -

hangsúlyozta a Zalaegerszeggel 2002-ben bajnoki címet szerző kapus.

Varga Barnabás a Paks játékosaként az NB I gólkirálya lett az előző szezonban Forrás: MTI/Bús Csaba

"Ha mindkét mérkőzésen megúsznánk egy-két bekapott góllal, azzal elégedett lennék, illetve ha valahogy tudnánk egy gólt rúgni a hazai mérkőzésen, akkor aztán végképp elégedett lennék" - zárta gondolatait Turi Géza.

Amennyiben a Ferencváros megnyeri a párharcot, a második körben a svéd BK Häcken vagy a walesi New Saints FC együttesével találkozik.

Mindent egy helyen az Eb-ről