Gyönyörű megoldás: elképesztő mozdulattal szerezett fantasztikus gólt a Fradi focistája - videó

A ferencvárosi Owusu Kwabena gyönyörű mozdulattal veszi le a labdát
Vágólapra másolva!
Javában zajlik a munka Bramberg am Wildkogelben, a Ferencváros focicsapatának második nyári edzőtáborában. A fárasztó edzéseken fantasztikus megoldásokat is lehet látni, Owusu Kwabena gólját például hosszú hetekig ismételnék, ha tétmeccsen szerezte volna.

"Gyönyörű megoldás" - írta röviden a videó mellé a FradiMédia, és ezzen nehéz is vitatkozni. Owusu Kwabena gólja tényleg élményszámba megy.

Ám nem ez az egyetlen érdekesség a Fradi háza tájáról. A fárasztó edzések és meccsek után fontos a megfelelő regeneráció, ám Mats Knoester és Myenty Abena természetközelibb megoldást választott fáradt izmaik kezeléséhez a hotel nyújtotta szolgáltatások helyett. Holland anyanyelvű duónk a közeli Salzach folyó jéghideg vízében mártóztak meg.

"Úgy gondolom, ez az, ami igazán jót tesz az ember testének egy kemény edzés után. A hideg vízben való megmártózás után mintha újjászületne az ember. Nyilván, az eleje nagyon rossz, de én már hozzászoktam ehhez" – mondta holland hátvéd, Mats Knoester a fradi.hu-nak, akinek az invitálására Myenty Abena is bement a kristálytiszta vízbe.

"Vigyázni kell, mert nagyon erős a sodrás, fontos, hogy az ember megkapaszkodjon a part szélében. Rettenetesen hideg, de tudom, hogy mennyire jótékony hatása van a folyóvíznek. A hegyi patakokban ráadásul sok fontos ásványi elem is jelen van, amik szintén segítik a rekreációt. Mats még bele is merült a feje búbjáig, én azért ezt kihagytam" – mondta vacogva Suriname-i játékos.

Mindent egy helyen az Eb-ről