Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain világbajnok csatárának, Kylian Mbappénak a jövője továbbra is kérdéses, a francia támadót már rengeteg sztárcsapattal hírbe hozták. Nemrég a Liverpoolnál is felmerült a neve, de a hír hallatán Jürgen Klopp csak nevetett.

A nemzetközi sajtóban olyan pletyka látott napvilágot, miszerint Mbappé a PSG-től kölcsönben kerülhet a Liverpoolhoz. Az angol csapat német trénere a megszokott humoros stílusában reagált a hírre.

mondta Klopp.

"Nem szeretném teljesen tönkretenni számotokra ezt a sztorit, de amennyire tudom, semmi valóságalapja nincs. Esetleg csak akkor, ha valaki a klubon belül titokban vele akar meglepni engem. Viszont ilyenre az elmúlt nyolc évben nem volt példa, most fordulna elő először" - írta meg a Nemzeti Sport, mit fűzött hozzá a Mbappéval kapcsolatos hírre Szoboszlai Dominik edzője.

A PSG 24 éves sztárja továbbra sem akarja meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését, és még mindig nem dőlt el, hol folytatja pályafutását. A legtöbb esélye a Real Madridnak lehet a világbajnok játékos megszerzésére, akiért többek között a Barcelona és a Chelsea is versenyben van.

Mindent egy helyen az Eb-ről