Vágólapra másolva!
A Libertadores-kupában a paraguayi Cerro Porteno és a chilei Colo Colo meccsén a hazaiak játékosa, Alan Benitez aljas és kőkemény szabálytalanságot követett el ellenfelével szemben, ami után azonnal kiállította a játékvezető.

Brutális szabálytalansággal sokkolta ellenfelét a paraguayi focista

Az 1-1-es döntetlennel végződő meccs hosszabbításában a Cerro Porteno játékosa, Alan Benitez az ellenfele, Maximiliano Falcon nyomába eredt, majd aljas módon hátulról brutálisan rátalpalt a vendégek focistájának lábára, akinek a végtagja ijesztő szögben hajlott meg a szándékos szabálytalanság után.

A szenvedő fél fájdalmas arccal terült el a földön, a játékvezető pedig nem habozott, azonnal lezavarta a pályáról Benitezt a 99. percben.

A közösségi médiában rengetegen látták a szörnyű esetről készült felvételt, a szurkolók szerint a durva futballistát hosszú időre el kellene tiltani. 

Íme, néhány a kommentekből:

  • Brutális. Azonnal el kell tiltani.
  • Legalább egy évre el kellene tiltani.
  • Miért kellett ezt tennie? Tönkretehette volna az ellenfele karrierjét. Borzasztóan durva volt.
  • Szerintem ezért 10 vagy 20 meccses eltiltás jár.

Az 1-1-es döntetlennek köszönhetően a durva Benitez csapata kiesett a sorozatból, így nem vehet részt a Copa Sudamericana kupában sem, amely lényegében a dél-amerikai megfelelője az Európa-ligának.

Kapcsolódó cikkek

 

Mindent egy helyen az Eb-ről