Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Vágólapra másolva!
A házigazda Németország a dortmundi stadionban Dánia ellen lépett pályára az Eb-nyolcaddöntőjében, de a Ruhr-vidéki iparvárosra óriás vihar csapott le, emiatt közel fél órára félbeszakadt a találkozó. A brutális vihar azonban nem szegte a kedvét néhány dán szurkolónak.

A mérkőzést két nagyon vitatott bírói ítélet döntötte el a németek javára, de az időjárás már az első félidőben is szolgáltatott beszédtémát. A sokadik óriási égdörgés és villámlás után a 35. percben Michael Oliver játékvezető úgy döntött, félbeszakítja a mérkőzést, mivel pingponglabda nagyságú jégdarabok estek a pályára. A játékosok az öltözőbe vonultak, miközben a szurkolók igyekeztek a stadion fedett részeire húzódni. 

A nagyjából 25 perces szünetben aztán ellopta a show-t két dán szurkoló, akiknek cseppet sem rontották el a kedvét a kedvezőtlen időjárási körülmények, ugyanis senkitől sem zavartatva táncolni kezdtek a Signal Iduna Park tetőszerkezetéről rájuk zúduló vízesés alatt.

A kényszerszünet után a házigazda német válogatott a második félidőben két vitatott bírói döntésnek is köszönhetően 2-0-ra legyőzte a dán csapatot, így bejutott a legjobb nyolc közé, ahol majd a Spanyolország-Grúzia-meccs győztesével fog találkozni.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről