Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Az immár hatszoros Bajnokok Ligája-győztes Luka Modric csatlakozott a jövő pénteken kezdődő németországi Európa-bajnokságra készülő horvát labdarúgó-válogatott keretéhez.

A 38 éves középpályás a múlt szombati Bajnokok Ligája-döntő miatt nem tudott előbb Zlatko Dalic szövetségi kapitány rendelkezésére állni, ám kedden megérkezett Rijekába, hogy csatlakozzon a horvát nemzeti csapat keretéhez. A hatszoros BL-győztes futballistát előbb a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, Marijan Kustic üdvözölte, majd a csapat egy különleges ünnepséggel lepte meg, ugyanis amikor Modric belépett a szálloda egyik termébe, a csapattársai a Bajnokok Ligája himnuszára köszöntötték a Real Madrid történetének egyik legsikeresebb futballistáját, sőt még egy Bajnokok Ligája témájú tortát is kapott.

Borussia Dortmund v Real Madrid CF - UEFA Champions League Final 2023/24 luka modric
Luka Modric hatszoros BL-győztesként készülhet az Eb-re
Fotó: NurPhoto via AFP

"Köszönöm mindenkinek a gratulációkat, de én is szeretnék gratulálni mindenkinek a fantasztikus szezonjához. Ez azonban most már a múlt, mostantól arra kell koncentrálnunk, ami előttünk áll, vagyis az Európa-bajnokságra. 

Meg kell mutatnunk azt az egységet, ami különösen a nagy tornákon mindig is jellemezte ezt a csapatot. Családként kell összefognunk, és amellett, hogy a maximumot nyújtjuk, hinnünk kell magunkban, mert megvan a minőség a csapatban. Ha így teszünk, akkor nagy dolgokat érhetünk el

– mondta Modric a croatiaweek beszámolója szerint.

Modric marad a Real Madridnál

További érdekesség a veterán horvát középpályással kapcsolatban, hogy az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano arról számolt be a közösségi oldalán, hogy Modric meghosszabbítja a hónap végén lejáró szerződését, vagyis a következő idényben is a friss Bajnokok Ligája-győztes spanyol csapatban fog játszani. 

A 38 éves horvát legenda az idei szezonban 32 bajnokin két gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről