Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 100. percben lőtt drámai góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. Az utolsó pillanatban esett gól után még a meccs kommentátorának, Hajdú B. Istvánnak is elment a hangja

Varga Barnabás drámai sérülése miatt a mérkőzésen 10 perces hosszabbításra került sor, és a hatalmas fordulat a legutolsó pillanatban érkezett. Sallai Roland jobb oldalról érkező beadása eljutott a csereként beállt Csoboth Kevinhez, az Újpest támadója pedig a 100. percben belőtte a győztes gólt a skótok kapujába. A magyar válogatott 1-0-ra nyert, ezzel még van esélye továbbjutnia az A csoportból, Skócia viszont kiesett.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Csoboth Kevin az első gólját lőtte a válogatottban
Fotó: AFP

Csoboth gólja után elképesztő eksztázisban törtek ki a szurkolók és a játékosok, a meccset közvetítő Hajdú B. István is berekedt, a népszerű magyar kommentátornak küzdenie kellett, hogy meg tudja ünnepelni a magyar győzelmet és ne menjen el teljesen a hangja a közvetítés végére - 

írta meg a Magyar Nemzet

A magyar cserecsatár góljától egyébként a brit kommentátor hangja is elakadt, bár teljesen más okból, hiszen a döbbenet miatt szóhoz sem tudott jutni.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről