Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott egy Svájc elleni kellemetlen 3-1-es vereséggel kezdte az Európa-bajnokságot. Ahogy Marco Rossi, a stábja, valamint csapat tagjai már nyilván leültek, átbeszélni a történteket, és ennek megfelelően mi is követtük a példájukat, és próbáltuk megfejteni, hogy mi történhetett szombaton Kölnben az eddig remekül játszó magyar csapattal.

Papírforma, hidegzuhany, vagy kellemetlen volt a tegnapi mérkőzés, tette fel a kérdést Edvi László kollégánk. Igyekeztünk erre választ találni, helyszíni munkatársunk, Szabó Tamás segítségével. Nem ígérjük, hogy közelebb kerültünk a megfejtéshez, reméljük, hogy a csapat ezzel éppen fordítva van. 

Arra kerestük a választ, hogy miért teljesített alul 60 percen át szinte az egész válogatott, hogy lehet kimászni a gödörből, és mire lehet képes a csapat a svájciaknál sokkal erősebb németek ellen? Azt viszont megtudtuk, hogy a csapatot Németországba elkísérő több tízezer magyar drukker közvetlenül a lefújás után ugyan érthetően csalódott volt, de az optimizmusuk nem hagyta el őket.

Zárásként pedig kitértünk a külföldi sajtó által megtámadott Ádám Martinra, és tőlünk telhetően megvédtük a magyar válogatott keménykötésű csatárát, aki már sokszor bizonyította, hogy igenis lehet rá számítani.

Beszélgetésünket audio formátumban is meghallgathatja.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről