Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Vágólapra másolva!
Hiába Németország ad otthon a labdarúgó Európa-bajnokságnak, a német szurkolóknak most mégis azt kínálják, hogy utazzanak Mallorcára, ahol Jürgen Klopp társaságában nézhetik meg a negyeddöntőket.

A Magyar Nemzet kiszúrta, hogy a német Bild különös ajánlatra hívta fel a szurkolók figyelmét, akik egy kétnapos spanyolországi utazás keretein belül még a Liverpooltól távozott Jürgen Kloppal is találkozhatnak. A cikk szerint a repülőgép július 5-én indul Mallorcára, ahol ötcsillagos hotelben szállásolják el a jelentkezőket. Akik beneveznek a túrára, vélhetően fejthetetlen élményben lesz részük, ugyanis az Európa-bajnokság július 6-ai negyeddöntőit Jürgen Kloppal közösen nézhetik meg, sőt még betekintést is nyerhetnek abba, hogy a német edző hogyan elemzi a meccseket a helyszínen.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp a németországi Eb-re se utazik el, inkább Mallorcán nézni a meccseket
Fotó: AFP 

Klopp az idény végén kilenc év után köszönt el a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpooltól. Az 57 éves edző egyelőre nem tervezi a visszatérést, ehelyett inkább a feleségével készül kipihenni az elmúlt évek fáradalmait a mallorcai rezidenciáján.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Mindent egy helyen az Eb-ről