Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia
Élő:
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával egy egészen elképesztő meccsen győzött Skócia ellen, így továbbra is megvan az esélye a továbbjutásra. A meccsen drámai sérülést szenvedett Varga Barnabás, a románok közül pedig többen botrányos hozzászólásokkal reagáltak a szörnyű esetre. Voltak olyan román emberek is, akik bírálták honfitársaikat a durva megjegyzések után.

Varga Barnabás a skótok elleni 1-0-s győzelem során szenvedett rémisztő sérülést, amikor a skótok kapusával Angus Gunn-nal ütközött. A Fradi csatára félelmetes helyzetben került a földre, ahol megmozdulni is alig tudott. Vargát hosszú ideig ápolták a pályán, hordágy, mentő is érkezett, a történéseket pedig eltakarták a nézők elől, így nagyon rossz dologra számított mindenki. Később kiderült, hogy a 29 éves támadó arcában több csont is eltört, emellet agyrázkódást is szenvedett, így minden bizonnyal műteni kell.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Itt már nem továbbjutás, hanem Varga Barnabás egészsége lett a legfontosabb
Fotó: AFP/Damien Meyer

Botrányos és felháborító román kommentek

A románok közül az interneten rengetegen tettek megjegyzéseket tettek Varga sérülése kapcsán, ezek közül többen is botrányos és felháborító hozzászólásokat írtak. A Mandiner összegyűjtötte a legaljasabb kommenteket:

  • "Biztos hallotta, hogy nem a magyarok voltak az elsők Németországban és elájult".
  • "Egy megvan!"
  • "Fájt?"
  • "Orosz taktikája van a magyaroknak!"

Mindemelett normális hangvételű és sportszerű kommentek is érkeztek, voltak, akik alaposan leteremtették a gúnyolódó hozzászólókat.

Egészséget kívánok a magyar játékosnak, ilyen helyzetekben minden rivalizálást el kell felejteni. Szégyellje magát aki viccelődik és nevet! Egy ember életéről van szó! 

Mennyire hiányzik az empátia azokból, akit élvezik, ami ezzel a fiatalemberrel történt? Ha a bátyád, sógorod, gyereked lenne, akkor is így reagálnál?" - írta egy józan hozzászóló.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről