Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával 1-0-ra legyőzte Skóciát az Európa-bajnokságon. A mérkőzés után nem csak az örömre, hanem az aggodalomra is volt ok, ugyanis Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a második félidőben. A Ferencváros játékosának felépüléséért rengetegen szorítanak, a 29 éves focistának az Újpest is megható üzenetet küldött a közösségi médiában.

A skótok elleni mérkőzés második félidejében Varga Barnabás rémisztő sérülést szenvedett, a német orvosok pedig elképesztően lassan reagáltak a drámai helyzetre. A skótok kapusa, Angus Gunn a tizenhatoson belül tarolta le Varga Barnabást, a Fradi csatára a földre került, és a teljes csapat azonnal segítséget kért az orvosi stábtól, jelezve, hogy óriási a baj. A történtek ellenére nagyon lassan érkezett a segítség, pedig súlyos fejsérülést szenvedett a játékos, ilyenkor minden másodpercnyi késlekedésnek hatalmas jelentősége lehet.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, miután letarolta a skótok kapusa
Fotó: AFP

Megható üzenetet küldött Varga Barnabásnak az Újpest

A megrázó esetet követően hazai oldalról és külföldről is rengetegen küldtek jókívánságokat Varga Barnabásnak, az Újpest is sportszerűen üzent az ősi rivális Ferencváros csatárának a közösségi médiában. A 29 éves futballistát azóta megműtötték, hamarosan pedig a kórházat is elhagyhatja.

"Mindenekelőtt magyarok vagyunk!" - 

írta Facebook-oldalán az Újpest, a megosztott képen pedig a 100. percben győztes gólt szerző, újpesti Csoboth Kevin szerepel, kezében Varga mezével.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről