Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott játékosa, Marc Cucurella korábban azt ígérte, vörösre festi a hosszú haját, ha Spanyolország megnyeri az Európa-bajnokságot.

A spanyol válogatott az eddigi összes meccsét megnyerte a németországi Európa-bajnokságon, Luis de la Fuente együttese százszázalékos teljesítménnyel jutott be a vasárnapi, berlini döntőbe, ahol Anglia lesz az ellenfele. A spanyol csapat egyik legjobbja ezen a tornán a Chelsea balhátvédje, Marc Cucurella, aki különleges ígéretet tett még a csoportkörben, melyről a barátnője számolt be.

Leroy Sané, Marc Cucurella, spanyol, német, válogatott, Eb, 2024, Euro, negyeddöntő
Marc Cucurella remek formában játszik az idei Eb-n
Fotó: AFP

Marc azt ígérte, hogy befesti vörösre a haját, ha megnyerik az Eb-t a spanyolok. 

Persze nekem nem ígért semmit, és nem is fogom őt kényszeríteni erre" - mondta Cucurella barátnője, Claudia Rodriguez, mit ígért a párja még a csoportkör idején az egyik rádióműsorban.

A hosszú göndör hajáról könnyen felismerhető Cucurella korábban a spanyol AS napilapnak azt is elárulta, miért hord ilyen frizurát. 

Gyerekként az édesanyád dönti el, milyen legyen a frizurád, és az enyémnek ez tetszett. Szóval ezzel a séróval fociztam, így is jól ment a játék, az emberek pedig felismertek a hajamról. 

Ezért így hagytam, hogy ilyen hosszúra nőjön" - árulta el a spanyolok sztárja.

A vasárnap 21 órakor kezdődő berlini Eb-döntőben a három végső sikerükkel csúcstartó spanyolokra az első Eb-győzelmükre készülő angolok várnak majd.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.  

Mindent egy helyen az Eb-ről