Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Bournemouth szeretné leigazolni a Real Madrid BL-győztes balhátvédjét, Fran Garciát.

Andoni Iraola, a Bournemouth baszk vezetőedzője nagy rajongója a 24 éves játékosnak, akivel még a korábbi csapatánál, a Rayo Vallecanónál dolgozott együtt. 

Borussia Dortmund v Real Madrid CF - UEFA Champions League Final 2023/24
Fran Garcia az előző szezonban 31 meccset játszott a Real Madridban
Fotó: NurPhoto via AFP/Ibrahim Ezzat

A 2022/23-as szezonban Fran Garcia minden mérkőzésen kezdőként lépett pályára abban a Rayóban, amelynek Iraola volt a vezetőedzője. A szezont végül a 12. helyen zárta a madridi csapat, amely csak négy ponttal maradt le az európai kupaszereplést érő helyezésről. Azonban a sikeres szezont követően Andoni Iraola a Premier League-ben kapott munkát, míg Fran Garciát a Real Madrid vásárolta meg. 

A Bournemouth-nak mindenképpen balhátvédet kell vennie, ugyanis Lloyd Kelly a Newcastle United csapatához igazolt, így csak Kerkez Milos maradt az egyedül alternatíva erre a posztra. 

Ráadásul a magyar válogatott szélső maradása sem garantált, hiszen a 20 éves játékost hónapok óta figyeli a Chelsea és állítólag már a Manchester United megfigyelői is feljegyezték a nevét.

Az Európa-bajnokság előtt Fabrizio Romano, az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró is azt írta, hogy a Manchester United balhátvédet igazolna, az egyik kiszemeltje pedig a magyar válogatott Kerkez Milos. 

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group A Germany v Hungary
Kerkez a magyar válogatott mindhárom Eb-meccsén kezdő volt
Fotó: AFP/Lluis Gene

Ha Kelly után Kerkez is távozna Bournemouth-tól, akkor Fran Garcia tökéletes pótlása lenne, ugyanis profilban ugyanazok az erősségei, mint a magyar válogatott szélsőnek. A 24 éves spanyol játékos is rendkívül energikus, megvan a sebessége, és remekül tudja segíteni a támadásokat. 

A kétszeres spanyol válogatott játékos piaci értékét 15 millió euróra becsüli a mértékadó Transfermarkt, és állítólag a Real Madrid is hajlana az üzletre, különösen akkor, ha le tudna igazolni a Bayern München kanadai játékosát, Alphonso Daviest. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről