Vágólapra másolva!
Csütörtök este lép pályára Romániában Bognár György csapata, miután a hazai mérkőzésen 4-0-s vereséget szenvedett a román másodosztályt erősítő vajdahunyadi Corvinul Hunedoara együttesétől.

Kalandosan érkeztek meg a paksiak szerda este a nagyszebeni szálláshelyükre, mert a határátlépést követően az autópályáról leterelték a hatóságok a forgalmat és a mellékutak emiatt rendkívül hamar bedugultak. Éppen ezért a magyar csapat sem edzeni, sem a kötelező sajtótájékoztatón nem tudott részt venni szerdán. 

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának ezzel kapcsolatban azt mondta, nem egy edzésen múlnak a dolgok és a mostani meccset fel kell, hogy használják arra, hogy egy tisztességes eredményt elérjenek. Emellett azt is hozzátette, azért kell pályára lépniük, hogy a múlt heti pofon miatti dacot kiadják magukból. 

A legmeglepőbb talán mégsem ez volt Bognártól, hanem az, hogy azt mondta: 

A 0-4 után is azt mondom, jobb csapat vagyunk, nem cserélném el a gárdát a Corvinulra, de az ellenfelünk mindenképpen tiszteletet érdemel a paksi győzelme miatt, ami teljes mértékben elismerésre méltó."

Rendkívül érdekes kijelentés egy simán, 4-0-ra elvesztett hazai Európa-liga selejtezőt követően.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.