Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Mint ismert, az angol labdarúgó-válogatott hosszabbítás után 2-1-re legyőzte a szlovák csapatot a németországi Európa-bajnokság vasárnapi nyolcaddöntőjében. A meccs hőse ezúttal is Jude Bellignham volt, a Real Madrid sztárja elképesztő ollózós góllal mentette meg a rendes játékidő utolsó pillanataiban az angolokat. Látni kell, hogyan ünnepeltek a találat után a szurkolók Londonban.

A legutóbbi kontinensviadalon döntős angolok a második félidő ráadásának ötödik percében Jude Bellingham ollózós góljával mentették hosszabbításra az összecsapást, aztán a folytatás első percében Harry Kane fejesével fordítottak is.

Megőrültek az angol fociszurkolók
Fotó: X

Elképesztő örömet okozott Bellingham gólja

Jude Bellingham gólja után hihetetlen érzések szabadultak fel az angol szurkolókból, és nem csak a helyszínen, de az otthon maradókban is. 

Nem mindennapi videó került fel a világhálóra a Londonban szurkoló fanatikusokról, akik a Real-sztár találata után elképesztő ünneplésbe kezdtek, még a sörök is repkedtek.

Anglia jövő szombaton Svájccal találkozik a düsseldorfi negyeddöntőben.

Íme, a gól utáni pillanatok, túlzás nélkül állítható, hogy "elvadult a buli":

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről