Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott 2-1-re kikapott Spanyolországtól a németországi Európa-bajnokság döntőjében. A berlini finálé után a vesztes csapat sztárja, Jude Bellingham nagyon dühös és csalódott volt, amit alaposan ki is mutatott az angol kispadnál.

A berlini Európa-bajnoki döntőben a spanyol válogatott a második félidő elején Nico Williams góljával szerzett vezetést, majd a csereként pályára küldött Cole Palmer a 73. percben kiegyenlített. Hosszabbításra végül nem került sor, mert a szintén kispadról beszálló Mikel Oyarzbal a 86. percben betalált, így Spanyolország története negyedik Eb-trófeáját nyerte. Az angol válogatott ezúttal sem tudott a csúcsra érni, a nemzeti együttes 58 éve, az 1966-os világbajnokság óta nem nyert világversenyt.

A boldogtalan angol ezüstérmesek
Fotó: AFP (Photo by INA FASSBENDER / AFP)

A mérkőzés után érthetően nagyon csalódottak voltak a vesztes angolok. 

A tornán két gólig jutó Jude Bellingham dühösen indult meg a pálya széle felé, hatalmasat rúgott bele az egyik hűtőládába, 

hogy levezesse a benne tomboló feszültséget.

A Real Madrid BL-győztes sztárja az angol csapat egyik legjobbja volt, de rajta is érződött a fáradtság és a fásultság a hosszú szezon után. A 21 éves középpályás a szerbek elleni első csoportmeccsen győztes gólt fejelt, a szlovákok elleni nyolcaddöntőben pedig az utolsó pillanatban ollózott csodagólt, amelynek köszönhetően az angolok kiharcolták a hosszabbítást, ott pedig a továbbjutást.

Bellingham ezúttal nem tudott csodát tenni az angol csapattal, de egyénileg fantasztikus idényt zárt, hiszen első Realos szezonjában megnyerte a Bajnokok Ligáját és a spanyol bajnokságot Carlo Ancelotti együttesének egyik legfontosabb játékosként.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről