Vágólapra másolva!
A másodosztályú Preston North End 1-0-ra győzte le a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpoolt felkészülési mérkőzésen. A találkozó egyetlen gólja egészen parádésra sikerült, ugyanis Robbie Brady közel 40 méterről lőtt a liverpooli kapuba.

Péntek délután a Liverpool lejátszotta első felkészülési meccsét a Championshipben szereplő Preston North End ellen az edzőközpontjában. A zárt kapuk mögött rendezett találkozón a Liverpool új edzője, Arne Slot összesen 25 játékost próbált ki, zömében fiatalokat, de ott volt a kezdőben Mohamed Szalah és Szoboszlai Dominik is. A magyar válogatott csapatkapitánya 33 percet kapott a holland szakembertől, majd a japán Endo állt be a helyére.

Szoboszlai 33 percet kapott a Liverpool első felkészülési meccsén
Fotó: AFP

A meccs egyetlen gólját a Manchester United, a Hull City és a Burnley korábbi szélsője, Robbie Brady szerezte egy agresszív labdaszerzés után. A 64-szeres ír válogatott Jarell Quansah passzát fülelte le, majd remekül ismerte fel a helyzetet, hogy Vitezslav Jaros kint áll a kapujából és 36 méterről átemelte a kapus fölött a labdát, ami a keresztlécről a liverpooli kapuba vágódott. A bombagólról egy videót is megosztott a közösségi oldalán a másodosztályú csapat.

A Liverpool legközelebb a Real Betis csapatával játszik az Egyesült Államokban. Szoboszlaiék a Premier League új idényét pedig augusztus 17-én kezdik az újonc Ipswich Town otthonában.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!