Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
A DAC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyezett a Ferencvárossal Damir Redzic megvásárlásáról, így a fiatal szélső a tavalyi kölcsön után immár véglegesen a dunaszerdahelyi klubhoz tette át a székhelyét.

A 21 éves magyar játékos még 2017-ben került a Ferencvároshoz, a rendkívüli tehetség pécsi neveléssel a háta mögött érkezett hét éve a kilencedik kerületbe. A legutóbbi, 2023/2024-es idényben a DAC csapatánál szerepelt kölcsönben, ahol annyira elégedettek voltak a teljesítményével, hogy a megvétele mellett döntöttek. 

Hosszú távra terveznek a korosztályos válogatott focistával

Redzic egészen 2027. június 30-ig írt alá a DAC együttesével, amelynek színeiben eddig 11 mérkőzésen lépett pályára a Niké Ligában, és ezeken a meccseken két gólt is szerzett. A Slovnaft Cup-ban pedig kétszer kapott lehetőséget a bizonyításra. 

A DAC-cal kezdtem meg a felkészülést, mert nagyon szerettem volna a klubnál maradni és boldog vagyok, hogy ez sikerült is. Sikeresen zártam a tavasz végét, folyamatos játéklehetőséget kaptam, gólokat is szereztem, segítve a csapatot. Az új idényben még több játékpercet szeretnék és a lehető legtöbbet kihozni magamból, mert érzem, hogy még nem mutattam meg mindent. Bízom benne, hogy segíthetek a csapatnak a célok elérésében a hazai és a nemzetközi színtéren egyaránt” 

– nyilatkozta a szerződés aláírását követően Damir Redzic a klub hivatalos oldalának.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről