A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
Három felkészülési mérkőzést is játszik a Liverpool az Egyesült Államokban, sorrendben előbb a spanyol Betisszel, majd jön az Arsenal és a Manchester United. A klub egy hosszabb videót tett fel a Facebook-oldalára, amelyben Szoboszlai Dominik is többször látható.

A liverpooli csapat új vezetőedzője, Arne Slot 28 fős kerettel vágott neki a tengerentúli kalandnak, Mohamed Szalah és Andy Robertson mellett a magyar válogatott csapatkapitányát is megtalálhatjuk a kiutazottak névsorában. Az együttesből azonban így is több név hiányzik, jellemzően azok a futballisták, akiknek a nemzeti csapatai sokáig jutottak az Európa-bajnokságon vagy a Copa Américán. 

Szoboszlai láthatóan élvezi a túrát

A Liverpool által közzétett hosszabb videón az utazás mellett az edzésről is került fel anyag, ezeken a képeken egyértelműen az látható, Szoboszlai Dominik jól érzi magát és kiváló a hangulat a csapatnál, ilyen sokat talán még nem is láthattuk mosolyogni a magyar focistát. 

Az angol együttes várhatóan augusztus 5-én repül vissza és folytatja otthon a felkészülést, kiegészülve már akkor a többi, addig pihenő játékossal. A Premier League majd augusztus 17-én kezdődik a Liverpoolnak, akkor az Ipswich Town otthonában kezdik meg a pontvadászatot.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!