A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
A középmezőny felső harmada a cél a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatánál Bajúsz Endre sportigazgató szerint.

A sportvezető a csütörtöki sajtótájékoztatón kiemelte, a játékosállomány magjával időben sikerült szerződést hosszabbítani, a távozók helyére pedig az új igazolások már június közepén csatlakoztak. 

Diósgyőr, DVTK
A Diósgyőrnél a középmezőny felső harmada a cél
Fotó: dvtk.eu

Azt mondta, az ausztriai edzőtáborban már mindenki teljes erőbedobással tudott készülni - írja az MTI.

Lesz még változás a keretben, bíznak az előrelépésben a DVTK-nál

A sportigazgató leszögezte, van még kiszemelt játékos, így a szeptember harmadikai átigazolási időszak zárultáig biztosan változik még a keret. Úgy fogalmazott, 

már most is sikerült úgy erősíteni a játékosállományt, hogy azzal reális az esély az előrelépésre.

Vladimir Radenkovic vezetőedző közölte, elégedett a felkészülési időszakban elvégzett munkával. A játékosok motiváltan, profi módon végezték a feladatukat. Szerinte még egy további edzőmérkőzésre szüksége lett volna a csapatnak, ennek ellenére úgy érzi, hogy "egyben van a DVTK" mind a pályán, mind az öltözőben.

A Diósgyőr vasárnap a legutóbb ezüstérmes és kupagyőztes Paks ellen kezdi a bajnokságot hazai pályán, Radenkovic a tavaszihoz hasonló mérkőzést vár. Azt mondta, pontokat akarnak szerezni annak ellenére, hogy a paksiak "már ritmusban vannak" a nemzetközi kupaszereplésük kapcsán.

Holdampf Gergő a sajtótájékoztatón azt mondta, kemény felkészülési időszakon vannak túl és készen állnak a bajnoki rajtra. A csapatkapitány megerősítette a vezetőedző által közölteket, egységet alkotnak, de ahhoz, hogy valóban jól összekovácsolódjon a csapat, szerinte a jó eredményekre is szükség van.

Az érkezők között van Herbák Máté mellett a horvát kapus Karlo Sentic, a marokkói szélső, Mohammed Rharsalla és bosnyák válogatott védő Sinisa Sanicanin. Kölcsönben erősíti idén a diósgyőrieket Huszár Marcell és Varga Zétény, valamint a szerb Uros Dregic és Marko Rakonjac. Távozott Tóth Balázs, aki az idényt már nyíregyházi színekben kezdi el. Bánhegyi Bogdánt és Csatári Gergőt kölcsönadták Kazincbarcikára, Bokros Szilárdot pedig Kassára.

A DVTK az OTP Bank Liga előző idényében hetedikként zárt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!