Élő:
Vágólapra másolva!
Varga Barnabásért egy egész ország aggódott, miután az Európa-bajnokságon a Skócia elleni csoportmeccsen a skótok kapusa durván letarolta a támadót. A Fradi csatárát azóta megműtötték és már edzésbe is állt, így az elsőre jósolt több hónapos kihagyásból végül szerencsére csak több hét lett.

Varga Barnabás rendkívül hosszú utat járt be a júniusi ütközés és az azzal járó többszörös arccsonttörés, valamint agyrázkódás után. Megműtötték, hosszabb rehabilitációt jósoltak neki, végül pár hetet követően már csatlakozott a társaihoz az ausztriai edzőtáborban és külön futóedzéseket végezhetett. 

Gyorsan halad a teljes felépülés felé

A magyar bajnokságban címvédő FTC csütörtökön arról számolt be, hogy elkészült Varga speciális maszkja, amelyben majd pályára léphet az előző NB I-es kiírás gólkirálya. Aztán pénteken a zöld-fehérek Facebook-oldalán jelent meg egy poszt "Mosolyt kérünk!" kiírással és az első fotón személyesen Varga Barnabással, amin a fiatal játékosnak már egy mosolyra is futotta, ami az előtörténetét tekintve kifejezetten figyelemreméltó. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!