Vágólapra másolva!
A Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt szombat délután hírverő meccset játszott a régió hatodosztályú csapata, a Heusenstamm ellen. A találkozót a frankfurtiak nyerték 12-0-ra, a nyáron érkezett Lisztes Krisztián pedig kezdőként lépett pályára a találkozón.

A Frankfurt honlapján megjelent tudósításban azt írják, hogy Dino Toppmöller vezetőedző erős kezdőcsapatot állított ki a meccsre, ennek megfelelően a 2022-es Európa-liga-győztes együttes végig dominált, és négygólos előnyt szerzett az első félidőben. 

A szünetben aztán érkezett az ilyenkor szokásos sorcsere, így Lisztes Krisztián nem jött ki a folytatásra, aki ugyan gólt nem lőtt, de volt egy nagy helyzete az első félidőben. Azonban így sem maradt magyar játékos nélkül a Frankfurt, ugyanis érkezett a csapatba a 18 éves Fenyő Noah. A fordulás után a Frankfurt még berámolt nyolc gólt, különösen a csereként beállt Can Uzun volt elemében, aki 20 perc alatt mesterhármasig jutott. 

A találkozó után a Frankfurt játékosai még hosszú percekig autogramokat osztogattak a mérkőzésre kilátogató közel 5000 szurkolónak. 

A Frankfurt jövő héttől az Egyesült Államokban folytatja a felkészülést.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!