A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A Manchester United tavaly nyáron elengedte a spanyol sztárkapust, David De Geát, aki éveken át az angol együttes egyik legjobbja volt. A 33 éves klasszisnak azóta nincs csapata, de egyetlen feltétellel szívesen visszatérne a klubhoz.

Több mint egy éve nem lépett már pályára profi futballmérkőzésen David De Gea, aki néhány esztendeje még a világ legjobb kapusai közé tartozott. A spanyol sztár 12 szezont töltött el a Manchester Unitedben, ám az angol együttes tavaly nyáron úgy döntött, nem hosszabbítja meg a focista lejáró szerződését és nem tart igényt a szolgálataira a továbbiakban. A De Gea helyére szerződtetett André Onana azonban rengeteget hibázott az előző idényben, ezért felmerült annak a lehetősége, hogy a 33 éves kapus visszatér a csapathoz.

David De Gea tavaly nyáron távozott a Manchester Unitedtől 
Fotó: AFP (Photo by Oli SCARFF / AFP)

A hírek szerint De Gea örömmel futballozna újra egykori klubjában, ám csak abban az esetben, ha Erik Ten Hag vezetőedző távozik a United éléről. 

Erre azonban egyelőre nem kerül sor, mert a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában felmutatott gyengébb eredmények ellenére a 2024/2025-ös szezonban is a holland edző irányítja majd a csapatot. Angol sajtóhírek szerint De Geának akad így is kérője bőven, a spanyol kapus iránt a szaúdi, az amerikai és az olasz élvonalból is élénken érdeklődnek, ezért hamarosan eldőlhet a jövője.

David De Gea összesen 545 mérkőzésen lépett pályára a Manchester United színeiben, ezzel a klub örökranglistáján a hetedik helyen áll.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!