Vágólapra másolva!
Declan Rice nem egy Jack Grealish. Nem csak azért mert más poszton játszik, mint az Eb-ről lemaradó szélső, sokkal inkább az alkohollal ápolt viszonya miatt. Míg a Manchester City sztárjának bulizási szokásai már jól ismertek, addig az Arsenal 25 éves védekező középpályása élete nagy kalandjára készül, ha nyernek a spanyolok elleni döntőben.

2021-ben az olaszok elleni Eb-döntő előtt az akkor 22 éves Declan Rice megfogadta, ha Anglia megnyeri a meccset és a tornát, megissza élete első sörét. Mint arra emlékezhetünk, az angolok végül 11-esekkel kikaptak, Rice így nem válthatta be az ígéretét. Most viszont itt az újabb Eb-döntő és az újabb fogadalom: ha a németországi torna vasárnapi (21 óra) berlini döntőjében megverik a spanyolokat, akkor jöhet az első sör!

Netherlands v England: Semi-Final - UEFA EURO 2024, Declan Rice
Declan Rice-nak nagy nap lehet a vasárnap
Fotó: NurPhoto via AFP

Ahhoz képest, hogy az angol játékosok köztudottan nem idegenkednek az alkoholfogyasztástól, Rice igazi fehér hollónak számít a mezőnyben. Életében eddig egyszer ivott sört, de az valamilyen limonádéval volt keverve, úgyhogy az első "igazi" sör a berlini finálé után jöhet.

Nem tudom, hogy fogom csinálni. Majd befogom az orrom, mert utálom a szagát is

 - mondta Rice, aki az angolok talizmánja lehet, hiszen a torna eddigi hat meccsét kivétel nélkül végigjátszotta, valamennyi esetben az angol csapat legjobbjai közé tartozott, 480 sikeres passza mellett és 18 szerelése mellett pedig már gólpasszt is kiosztott.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:


 

Mindent egy helyen az Eb-ről