Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott sérült sztárja, Pedri elfogadta az őt lerúgó német klasszis, a búcsúmeccsét éppen a spanyolok elleni Európa-bajnoki negyeddöntőn játszó Toni Kroos bocsánatkérését.

A Barcelona 21 éves középpályása a németek elleni Európa-bajnoki negyeddöntőben sérült meg, miután Toni Kroos durván megrúgta a bal térdét. A német válogatott visszavonuló klasszisa mégcsak sárga lapot sem kapott, Pedrit azonban már a 8. percben le kellett cserélni. A fiatal sztár helyére beállt Dani Olmo végül gólig és gólpasszig jutott a 2-1-es spanyol sikert hozó találkozón, Luis de la Fuente együttese a 119. percben, Mikel Merino fejesével harcolta ki a továbbjutást, kiejtve ezzel a házigazda Németországot.

Pedri számára véget ért az Eb Toni Kroos szabálytalansága után
Fotó: AFP (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP)

Pedri elfogadta Kroos bocsánatkérését

Pedri azóta átesett az orvosi vizsgálatokon, és kiderült, hogy a bal térde kificamodott, így minden bizonnyal egy hónapot ki kell hagynia, ezért a németországi Európa-bajnokságon már nem játszhat. Kroos azóta elnézést kért a durva belépője miatt Pedritől, a spanyol focista pedig elfogadta a bocsánatkérést.

Köszönöm Toni Kroosnak az üzenetét. Ez a futball és az ilyen dolgok megtörténhetnek. A karriered és az eredményeid örökre megmaradnak" - 

idézte az MTI Pedrit, aki megerősítette, hogy az Eb hátralévő részében már nem szerepelhet a spanyol együttesben, de végig a csapattársaival marad a kontinenstornán.

A spanyol válogatott az Európa-bajnokság elődöntőjében Franciaország ellen lép pályára kedden, Münchenben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!