A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban edzőtáborozó Liverpool a magyar válogatott Szoboszlai Dominik segítségével mutatta be új idegenbeli szerelését.

Szoboszlai Dominik július közepén kezdte meg a felkészülést a Liverpool csapatában. Az első felkészülési meccsén 33 percet játszott, a másodikon azonban főszereplő volt, csapata ugyanis az ő találatával nyerte meg a Betis elleni Egyesült Államokban rendezett felkészülési meccset. 

A Betis elleni találkozót követően a Premier League sztárcsapatának játékosai egy közönségtalálkozón vendégeskedtek. A Liverpool csapatából a 21 éves Owen Beck, a tavaly berobbant Jarell Quansah és Szoboszlai Dominik volt hivatalos az eseményre, majd egy váratlan pillanatban a színpadon helyet foglaló Szoboszlai levette a melegítőjét, alatt pedig ott virított a Liverpool új meze. 

A Vörösök állítólag ebben a szerelésben játszanak majd augusztus 4-én a Manchester United elleni felkészülési mérkőzésen.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!