A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik már Amerikában van, ahol a Liverpool felkészülése zajlik. A magyar válogatott csapatkapitánya a klub tévécsatornájának adott interjút.

Szoboszlai Dominik elmondta, intenzív edzéseken vannak túl, de ez természetes, hiszen intenzív szezonra is készülnek, ahol végre újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek majd. 

„Mindig lehet jobb, Az előző szezonban megnyertük a Ligakupát, a bajnokságban a harmadik helyen végeztünk. Újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk, ahová tartozunk, ott is szeretnénk megmutatni magunkat. A Premier League-ben is a lehető legjobb helyen akarunk végezni” – mondta Szoboszlai a Liverpool hivatalos csatornájának nyilatkozva.

Szoboszlai Dominikék Amerikában készülnek
Fotó: https://x.com/LFC

„Nagyon jól érzem magam, készülők a következő szezonra. Nagy meccsek várnak ránk, új kihívások, úgy gondolom, mindenki próbál a lehető legjobban felkészülni” – mondta a Liverpool 8-asa, aki kitért az új menedzserre, Arne Slotra is.

„Egy kicsit más – a játékstílusunk, az egész játékunk, hogy tartjuk a labdát, hogy védekezünk. Kezdjük megismerni az új szakmai stábot, azt hiszem, mindenki boldog a csapatnál és várja a szezonkezdetet. Elég intenzívek az edzések, de sok a tennivalónk, és a szezon közben is nagyon kell majd pörögnünk. Nagyon jók a körülmények, jó az idő – kicsit jobb, mint Liverpoolban. Nehéz edzésen vagyunk túl, de ezért vagyunk itt” – mondta a magyar válogatott csapatkapitánya, akinek csapata már Amerikában készül, ahol a Betis, az Arsenal és a Manchester United ellen is pályára léphet majd.

Szoboszlai az első, még zárt kapus felkészülési meccsen kezdőként 33 percet kapott a csapat új edzőjétől.

A Liverpool augusztus 17-én, az újonc Ipswich otthonában kezdi meg a következő szezont a Premier League-ben.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!