A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A dél-amerikai foci tele van csodálatos eseményekkel, az biztos. Míg Argentínából és Brazíliából bombagólokról vagy brutális belépőkről számolhatunk be, addig a kontinens kevésbé fejlett futballkultúrával rendelkező országai egésze más eszközökkel igyekeznek felhívni magukra a figyelmet.

Lehet, hogy több figyelmet érdemelne itthon is a venezuelai élvonal (Liga FUTVE) közvetítése, hiszen hol máshol láthatunk olyan parádés megoldást, mint amivel a meccseket közvetítő csatorna előrukkolt a keddi fordulóban?

A bajnokság második körében (Clausura, azaz zárás) két alsóházi csapat, a 12. Puerto Cabello fogadta a 9. helyen álló Portoguese együttesét. A 0-0-ra végződő meccs kétséget kizáróan legemlékezetesebb jelenete az volt, amikor a mérkőzést közvetítő csatorna megpróbált videobírót játszani, és a nézők kedvéért maga is behúzta a vonalat egy leshelyzetnél. Nem kellett volna...

A közösségi médiában külön is kiemelik, hogy ez nem a videobíró által használt technológia, hanem tévés kollégák Mekk Mestert idéző munkája, ez viszont aligha fog érdekelni bárkit is, mert egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez bizony rá fog égni szerencsétlen videobírós csapatra.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!